Ga naar de inhoud

NL Wat deelnemers zeggen

Selecteer taal / Select language:

Wat deelnemers zeggen

“Deze training zorgt er voor dat je opnieuw nadenkt over dingen die je al een hele tijd hebt gedaan zoals multitasking, het teruglopen van je prestaties doordat je onvoldoende geconcentreerd bent, maar ook wat de impact is van je werkomgeving, hoe je anderen het beste berichten kunt doorgeven en het analyseren van inhoud door mind maps te gebruiken.”

“Geweldig! Zorgde ervoor dat ik echt de manier waarop ik werk tegen het licht hield en gaf mij waardevolle aanwijzingen hoe dat beter te kunnen doen. Ik ben weer gemotiveerd. Zonder meer de beste cursus die ik ooit gehad heb. Wat zou ik dit graag 5 of 10 jaar geleden gedaan hebben zodat ik dit al die tijd al in praktijk had kunnen brengen.”

“Het was erg informatief, interactief en het zal de manier waarop ik mijn business doe in de toekomst veranderen.”

“Ik volg frequent trainingen in ook verschillende vormen, maar ik kan vanuit de grond van mijn hart zeggen dat dit de beste investering was in mijzelf. De training heeft een aantal inzichten gegeven, met name op het gebied van concentratie en motivatie, die mij in het verleden hebben belemmerd om mij volledig te kunnen ontwikkelen. Hartelijk dank!”

“Maakt het mogelijk dat je zaken anders bekijkt en leert je nieuwe technieken die je direct in je persoonlijk leven en in je werk kan toepaasen.”

“Wow zo goed! Zonder meer de meest effectieve training waaraan ik ooit heb deelgenomen.”

“Ongelooflijk… Ik wist er al iets van, maar met wat ik erbij leerde werd het echt fascinerend.

“Wonderlijk, ik heb dingen ontdekt waarvan ik niet wist dat ik het kon. Bedankt!”

“Buitengewoon bruikbaar. Het opent nieuwe kansen om mijzelf verder te ontwikkelen.”

“Erg verhelderend – Ik realiseerde me hoe we normaal gesproken denken en hoe een paar relatief eenvoudige aanpassingen dat compleet overhoop halen, waardoor je zoveel meer kunt bereiken.